Hässleholms galakväll 16 november 2018

 
Det blir en fantastisk kväll! God mat och dryck kryddas med en helkväll underhållning och högtidliga prisutdelningar. Galakvällen är vår festliga tradition där kommunens företag och personer äras för sina insatser under året. Kvällen börjar med mingel i foajén och därefter sittning med underhållning och prisutdelningar i röda salongen. I pausen bjuds det på god mat och dryck.

   
  Kvällens konferencier
John Houdi är en av de mest rutinerade och eftertraktade magiska entertainers vi har i dag i Norden. John Houdi är magikern, komikern, buktalaren som du sett på Allsång på Skansen, Bingolotto, Go’Kväll bland mycket annat.

Kvällens scengäster
Poplabbet är en musik- och underhållningskvartett som låter som ett tolvmannaband på ett sjuhelvetes humör! Som om det inte vore nog med världens bästa musik, bjuder de även på sig själva.
Nina Söderquist har vunnit dokusåpan ”West End Star” i TV3 och som vinst fick hon huvudrollen som Lady of the Lake i West End-uppsättningen av musikalen Spamalot i London. Nina deltog i Melodifestivalen 2009.
Frida Gren, sångfågeln från Ystad som vann svenska folkets hjärtan i tv-sofforna i TV4:s Talang där hon gick till final. På galan uppträder hon i vippen samt i en happening på scenen.
 

 

 
VÄLKOMMEN
PARTNERS
SPONSORER
PRISTAGARE 2018
PRISTAGARE 2017
PRISTAGARE 2016
BILJETTER
 
 

 

 

 

 

 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Hässleholms kommun